Crewen manageri Steve Davis kehuu lainakärkensä Lauri Dalla Vallen suorituksia. Suomalaisen lainasopimus seuran kanssa on päättymässä, mutta jatkosta keskustellaan pian.

21-vuotias Dalla Valle on Fulhamin sopimuspelaaja. Nuorukainen on hakenut uusista ympyröistä vastuuta ja nyt sopiva paikka on löytynyt Englannin Ykkösliigasta. Hyökkääjä on onnistunut erinomaisesti joukkueen riveissä viimeistellen viidessä pelissä neljä maalia.

– Lauri tuli tänne loistavalla potentiaalilla ja on vastannut huutoon. Hän on pelaaja, joka taistelee väsymättömästi tilaisuuksiensa eteen ja pitää keskuspuolustajat kiireessä liikkeellään, Davis toteaa seuran verkkosivuilla.

– Hän on järkevä juoksujensa kanssa ja pääsee jatkuvasti paikkoihin rangaistusalueella. Hänellä on loistava vaisto, ja hän seuraa aina tilanteita boksiin siltä varalta, että pallo tulee hänelle.

Dalla Vallen lainasopimus umpeutuu 8. joulukuuta. Jatkosta aiotaan keskustella pian:

– Me emme ole vielä keskustelleet, mitä me aiomme tehdä hänen lainalleen. Meillä on aikaa joulukuun 8. päivään asti, joten meillä on aikaa. Me aiomme istua Laurin kanssa alas ja keskustella asioista.

Suomalaisen tilannetta hankaloittaa kahden hyökkääjän paluu kokoonpanoon.

– Olemme saaneet Max Claytonin ja AJ Leitch-Smithin takaisin, mutta Lauri on pärjännyt erittäin hyvin.