Kauden alla Bayern Münchenin ykköshaastajina pidettiin Borussia Dortmundia ja Schalkea, mutta Sami Hyypiän luotsaama Bayer Leverkusen on noussut kankean alun jälkeen jo sarjan kakkoseksi.

Pelaa Leverkusen-Nürnberg Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,45 – 4,55 – 6,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Kärkeen on toki jo matkaa kymmenen pistettä, mutta joukkue on huippuvireessä – viisi voittoa kuudesta edellisestä liigaottelusta ja vain yksi tappio edelliseen 11 kamppailuun. Lisäksi se on ainoana pystynyt kaatamaan Bayernin kotimaan kentillä.

Leverkusenin urheilujohtaja, ex-huippukärki Rudi Völler ei voi muuta kuin ylistää ensimmäistä kertaa vastuuvalmentajana olevaa Hyypiää ja tämän aisaparia Sascha Lewandowskia, joiden päälle ehdittiin heittää jo melkoiset paineet

– Emme tosiaankaan aloittaneet kautta hyvin (neljä pistettä neljästä ottelusta), mutta olimme vakuuttuneita konseptimme toimimisesta ja olimme kärsivällisiä. Valmennustiimi tekee loistavaa työtä, Völler kertoi Bundesliigan kotisivuilla.

Viikonloppuna Leverkusen kohtaa FC Nürnbergin, joka on sarjassa alemmassa keskikastissa. Völler muistuttaa, että oli vastustaja kuka vaan, keskittymisen olla täydellistä tai noutaja tulee kivikovassa sarjassa. Keskiviikkona esimerkiksi pisteen Leverkusenin perässä oleva Dortmund jäi tasapeliin ennalta heikompaa Fortuna Düsseldorfia vastaan.

– Emme voi antaa saman tapahtua kuin mitä Dortmundille kävi. On tärkeää, että voittojen jälkeen emme jää lepäämään laakereillemme.