Liverpoolin Luis Suarez on jälleen otsikoissa, niin hyvässä kuin pahassakin. Hyökkääjä nousi Valioliigan maalintekijätilaston kärkeen, kun hän viimeisteli kaksi osumaa joukkueensa 3-0-voitossa Wiganista lauantaina. Maalisaldo näyttää jo kymmentä.

Maaliensa lisäksi otsikoihin on noussut Wigan-manageri Roberto Martinezin väite, että uruguaylaiskärki olisi tallannut heidän pelaajansa ottelun tuoksinnassa.

– Hän oli onnekas, koska hän tallasi David Jonesia ilman, että tuomari huomasi. Se ei ollut huippupelaajan merkki, Martinez kertoi BBC Sportille.

– En ole asiasta maininnut tuomarille. Tuomarin pitää olla se, joka kentällä tuomitsee asiat. Mutta kun katsoo hidastuksen, on se selkeä tallaus. Se olisi ollut ulosajo, jos tuomari olisi sen nähnyt.

Maalintekotaidon lisäksi Suarez on ollut otsikoissa monesta muusta asiasta, mm. sukelluksistaan. Lisäksi lokakuun lopun 2-2-Everton-pelissä vastustajan päävalmentaja David Moyes piti Suarezia onnekkaana, kun häntä ei ajettu ulos ruman taklauksena jälkeen, jonka kohteena oli Evertonin puolustaja Sylvain Distin.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!