Manchester Unitedin manageri Sir Alex Ferguson ei osannut olla tyytyväinen joukkueensa 2-1-voittoon Arsenalista lauantaina. Mies piti peliä muutenkin epätavallisena juuri näiden joukkueiden historiaa tuntien.

– Jos totta puhutaan, olen pettynyt. Meidän olisi pitänyt voittaa neljällä tai viidelle maalilla, Ferguson kertoi BBC Sportille.

– Minun pitää ehkä nukkua yön yli välissä, kun en voi uskoa, miten monta paikkaa hukkaisimme. Numeroiden mukaan peli oli tasainen, mutta si ei pidä ollenkaan paikkansa. Varoituksia tuli paljon, mutta pelin intensiteetti ei ollut lähelläkään takavuosien kamppailujamme.

”Vähintään maalia kohti”

Konkarivalmentaja antoi satikutia Wayne Rooneylle hukatusta rangaistuspotkusta. Ne ovat muutenkin managerin huolenaiheena. ManU on Valioliigassa saanut tällä kaudella kuusi rangaistuspotkua, joista vain kahdesta on tehty maali.

– Vähimmäisvaatimus rankkarista on osua maalia kohti. Siten maalivahti joutuu edes jollain tavalla töihin. Tavallisesti Wayne ampuu hyvin, mutta nyt hän tietää itsekin kuinka huono ratkaisu oli.