Manchester United on tekemässä ensimmäistä siirtoaan Englannin kakkostasolla Championshipissa ihastuttavan Wilfried Zahan hankkimiseksi, kertoo Goal.com.

Brittisivuston mukaan ManU:n pelaajatarkkailija oli katsastamassa miestä seuransa Crystal Palacen ottelussa Leicesteriä vastaan 27. lokakuuta.

Myös Arsenalin, Liverpoolin, Manchester Cityn ja Tottenhamin on uutisoitu olevan pelaajasta kiinnostuneita. 20-vuotias taitoniekka on parhaillaan mukana Englannin maajoukkueryhmässä, joka kohtaa keskiviikkoiltana Ruotsin Tukholmassa.

Zahalla on lontoolaisten kanssa sopimus vuoteen 2017 ja seuran puheenjohtaja on kertonut pelaajan hintalapuksi 20 miljoonaa puntaa.

Siirtyminen Arsenaliin prioriteettina?

Oman soppansa siirtosaagaan tuo se, että pelaaja on massiivinen Arsenalin kannattaja ja tietojen mukaan pohjoislontoolaisten pääpelaajatarkkailija on myös innostunut pelaajasta.

Sekavassa tilassa olevan lontoolaisseuran kuitenkin tiedetään pitävän siirtokassan nyöreistä tiukasti kiinni ja suuria hankintoja tehdään harvakseltaan.

Yleisesti arvioidaan myös, että pelaaja ei siirtyisi pois ainakaan kesken kauden. Palace johtaa parhaillaan Championshipiä ja on vahvasti mukana nousukamppailussa.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!