”Me myymme puolet kaupungista ja ostamme Messin”

Santosin brassitähti Neymar on kommentoinut siirtohuhuja, jotka ovat viemässä häntä esimerkiksi espanjalaiseen jättiläiseen Barcelonaan.

Neymar on yhdistetty siirtopuheissa pontevasti eri suurseuroihin. Tämän vuoden aikana miehen on muun muassa kerrottu tehneen jo alustava sopimus Barcelonan kanssa.

Neymar ei kuitenkaan ole vielä valmis muuttamaan Eurooppaan:

– Tällä hetkellä pelaan Lionel Messin kanssa ainoastaan silloin, jos hän tulee Santosiin. Se on mahdollista: me myymme puolet kaupungista ja ostamme hänet, espanjalainen sanomalehti El Mundo siteeraa vitsailevaa Neymaria.

– En tiedä mitään Barcelonasta. Jonain päivänä minun on määrä siirtyä sinne, sitten seuraavana päivänä minut yhdistetään Real Madridiin.  Tiedän vain, että minulla on kuitenkin sopimus Santosin kanssa vuoteen 2014 asti. Unelmani on pelata Euroopassa, mutta kaikelle on oikea aikansa.

Neymar ylistää La Ligan Cristiano Ronaldoa ja erityisesti Messiä.

– Haluaisin todella kovasti pelata molempien heidän kanssa. Toivon, että Messi jatkaa niiden ihmeellisten asioiden tekemistä pallon kanssa. Olen jalkapallofani, joten myös Messi-fani: Hänen uransa tarjoaa loistavan esimerkin, jota seurata. Ei ole olemassa sanoja kuvaamaan sitä, miten hän pelaa.

20-vuotias Neymar on iskenyt tällä kaudella Brasilian liigassa 12 maalia. Superlupaus kuuluu myös Brasilian maajoukkueen kalustoon.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!