Huuhkajien keskikenttäpelaaja Alexander Ring aloittaa ottelun vaihdosta, kun hänen joukkueensa Borussia Mönchengladbach kohtaa ranskalaisen huippuseuran Marseillen vieraskentällä Eurooppa-liigan ottelussa.

Ring on viime aikoina kärsinyt pikkuvaivoista ja on pari ottelua ollut kokonaan sivussa viime viikkoina ja muutenkin pelannut vain jämäminuutteja.

Borussialla alkaa olemaan ottelussa pakkovoiton paikka, koska tappiolla Marseille pääsisi jo kolmen pisteen karkumatkalle. Lohkon kärjessä ennen päivän pelejä on turkkilainen Fenerbache seitsemällä pisteellä, kun takaa-ajavalla kaksikolla pisteitä on neljä.

Gladbach vei kotipelin

Saksalaisjoukkueella on hyvät muistot kotiottelustaan, jossa se kaatoi pari viikkoa sitten Marseillen 2-0.

– Puolustuksellisesti emme antaneet heille mitään. Haluamme jatkaa siitä, jolloin saamme ainakin pisteen, ehkä kolmekin, Ringin keskikenttäkollega Thorben Marx kommentoi seuran kotisivuilla.

– Marseille voitti viime vuonna kaksi kertaa Dortmundin. Se kertoo heidän tasostaan. Mutta jos pelaamme parhaalla tasollamme, voimme haasta minkä joukkueen tahansa, päävalmentaja Lucien Favre puolestaan kertoo.

Ottelu Marseillessa alkaa klo 20.00 Suomen aikaa.