HJK:ssa läpimurtonsa suomalaisen jalkapalloyleisön sydämiin viime kaudella tehnyt 18-vuotias Joel Pohjanpalo vierailee parhaillaan Saksassa.

SuomiFutis-sivuston vahvistamien tietojen mukaan mies oli viikonloppuna tutustumassa Borussia Mönchengladbachin organisaation ja alkuviikosta vuorossa on vierailu Sami Hyypiän valmentaman Bayer Leverkusenin luona.

Pohjanpalo on ollut vaitonainen suunnitelmistaan, mutta nyt hän valotti maajoukkuevalintansa yhteydessä hieman reissujensa mahdollista saldoa.

– Kaikki on edelleen auki, eikä mitään kiirettä ole. Saatan siirtyä, tai sitten jatkaa Veikkausliigassa. Molemmat ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja, joten mietitään tulevaisuutta kaikessa rauhassa, hän kertoi Palloliitolle antamissaan kommenteissa.

Miehen palveluksista ovat olleet puolijulkisesti kiinnostuneita lisäksi mm. Itävallan suurseura Red Bull Salzburg ja Valioliiga-jätti Liverpool.

Nuorukainen valittiin maantaina ensimmäistä kertaa miesten maajoukkueseen. Joukkue pelaa 14. marraskuuta ystävyysottelun Kyprosta vastaan.