Real Madridin junioreissa kymmenen vuotta viettänyt, mutta ilman mahdollisuutta ykkösmiehistössä jäänyt 20-vuotias Daniel Carvajal on noussut kukoistukseen Sami Hyypiän alaisuudessa Bayer Leverkusenissa kesän maisemanvaihdoksen jälkeen.

Mies kertoo, että tällä hetkellä hän haluaa luoda uraa Saksassa eikä harmittele menneitä.

– En mieti ollenkaan paluuta. Ajattelen vain nykyhetkeä Leverkusenissa ja tunnen oloni tällä erittäin hyväksi. Haluan menestyä tämän joukkueen kanssa ja teemme työtä sen eteen päivä kerrallaan, laitapuolustaja kertoi Goal.com:lle.

Espanjalainen on ottanut oikean puolustajan paikan omakseen ja pelannut yhtä vaille kaikki Bundesliiga-ottelut tällä kaudella. Mies avasi maalitilinsä viikonloppun 2-1-voitossa Hoffenheimista. Lisäksi hän on saanut neljä syöttömerkintää tilastoihin. Hän kertoo maisemanvaihdoksen kehittäneen häntä kokonaisvaltaisesti.

– Lyhytsyöttöpeli ei ole niin suosittua täällä, mikä on oikeastaan minulle jopa etu tietyissä tilanteissa. Espanjassa tällä pelipaikalla saa enemmän vapauksia kuin Saksassa. Olen joutunut sopeutumaan uuteen tyyliin ja tempoon, mutta siinä ei ole ollut paljoakaan hankaluuksia.

Leverkusenille näyttää kaikki muu olevan mahdollista, paitsi mestaruus. Joukkue on viidentenä tasapisteissä kahden edellä olevan joukkueen kanssa. Toisena oleva Dortmund on vain pisteen päässä. Kärkijoukkue Bayern München viilettää kuitenkin jo 11 pisteen karkumatkalla.