“Ronaldo ei käyttäydy niin kuin primadonna kanssamme”

Real Madridin keskikenttäpelaaja Xabi Alonso kertoi ETB-televisiokanavan haastattelussa mielipiteensä joukkueen luotsi Jose Mourinhosta ja  tähtipelaaja Cristiano Ronaldosta.

Alonso ei säästele kehuja puhuessaan Mourinhosta. Alonson mukaan portugalilaisvalmentaja on erilainen kuin mitä julkisuuskuva antaa ymmärtää:

– Opin häneltä paljon, niin valmentajana kuin ammattilaisena. Hän on hyvin vaativa ja huolehtii jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta. Mutta hänellä on myös paljon tarjottavaa ihmisenä, Alonso kertoo kanavan haastattelussa.

– Ongelma on, että ihmiset tietävät vain kuvan, jonka hän antaa julkisuuteen. Minä tunnen toisen puolen, sellainen kuin hän on yksityisesti, ja siksi ihmiset ovat aina yllättyneitä, kun sanon tällaisia asioita.

”Hyvin kunnianhimoinen persoona”

Joukkueen tähtinimeä Cristiano Ronaldoa on joskus syytetty vaikeaksi luonteeksi. Alonson mukaan hän ja Ronaldo eivät ole ylimmät ystävykset, mutta molemminpuolista kunnioitusta löytyy.

– Hän on hyvin kunnianhimoinen persoona, jolla on vahva persoonallisuus ja paljon itseluottamusta. Hän kertoo asiat niin kuin ne ovat: hän ei koskaan yritä kaunistella asioita. Hän on myös hyvin tärkeä pelaaja joukkueella, ja hänellä on hyvät suhteet kaikkien kanssa pukukopissa, Alonso valottaa.

– Meidän välillämme on olemassa paljon molemminpuolista arvostusta ja kunnioitusta. Tietenkään en voi olla ystävä kaikkien kanssa, ja emme juttele paljoakaan pukuhuoneen ulkopuolella. Mutta tulemme hyvin toimeen. Cristiano ei käyttäydy niin kuin primadonna meidän kanssamme.

Alonso on pelannut madridilaisryhmässä vuodesta 2009 lähtien. Hän kuuluu ryhmän kantaviin voimiin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!