Sami Hyypiän valmentaja Bayer Leverkusen palautettiin maanpinnalle viime viikonloppuna, kun sarjan heikosti aloittanut Wolsfburg oli työteliäämpi ja voitti ennakkosuosikin 3-1-lukemin. Samalla katkesi Leverkusenin 12 ottelun tappioton putki kaikki kilpailut mukaan lukien.

Pelaa Leverkusen-Schalke NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,55 – 3,45 – 2,63
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Leverkusenin vireen pitää olla täysin eri luokkaa lauantaina, mikäli se aikoo saada jotain kotipelistään Schalkea vastaan, joka on sarjassa toisena.

– Jokainen näki, mitä tapahtui viime sunnuntaina. Emme pelanneet olleenkaan hyvin. Meidän pitää pelata kauden parasta peliämme lauantaina, jos haluamme hyvän tuloksen, Soccerway.com siteerasi Hyypiän kommentteja torstain lehdistötilaisuudesta.

”Positiivisten tulosten putki tavoitteena”

Rivien välistä voi lukea, että pikainen maaottelutauko ei ollut suomalaisen mieleen.

– Tämä viikko on ollut omituinen, koska meillä ei ollut ottelua sen aikana ja jotkut pelaajat olivat kansainvälisillä komennuksilla.

– Meillä valmentajillä on enemmän aikaa valmistautua, ja onneksi nyt kaikki ovat palanneet takaisin ja meillä on tarpeeksi aikaa valmistautua lauantaihin.

Hyypiä tietää, että ero kärkijoukkueisiin uhkaa venyä liikaa, jos pistesaldo ei kartu tasaisesti. Bayern München on jo 12 pisteen päässä sarjan kärjessä, ero Schalkeen on viisi pistettä ennen keskinäistä kohtaamista.

– Tavoitteenamme on rakentaa jälleen positiivisten tulosten putki, koska pisteitä tarvitaan. Jokainen ottelu on tärkeä – oli vastassa kuka tahansa.

Pelaa Leverkusen-Schalke NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,55 – 3,45 – 2,63
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!