© Kuva: Getty Images

Sami Hyypiän Leverkusen Eurooppa-liigan jatkopeleihin – "Tavoitteena lohkovoitto"

Sami Hyypiän luotsaama Leverkusen on yltänyt huippuvireeseen. Joukkue on pelannut Bundeliigassa jo seitsemän ottelua ilman tappiota ja varmisti torstaina Eurooppa-liigassa paikan jatkopeleihin voittamalla Rapid Wienin 3-0.

Pelaa Wolfsburg-Leverkusen Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,35 – 3,50 – 2,08
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Saksalaiset ovat oman lohkon kärjessä tasapistein ukrainalaisen Metalistin kanssa, kun kaksi ottelukierrosta on pelaamatta.

– Pelaamme todella hyvin nyt ja luomme paikkoja. Nyt odotamme jo kahta lohkon päätöspeliämme. Haluamme ehdottomasti voittaa lohkomme, jotta voimme välttää vielä siinä vaiheessa huippukovat ryhmät, maalin joukkueelleen wieniläisiä vastaan tehnyt Leverkusen-hyökkääjä Andre Schürrle kertoi Uefa.com:lle.

Seura kohtaa Eurooppa-liigan seuraavalla kierroksella juuri Metalistin vieraskentällä, missä ratkotaan käytännössä jo lohkon ykkössija. Saksassa he lähtevät jatkamaan nousuaan ja kohtaavat sunnuntaina alavireisen Wolfburgin, joka pisti viime kuussa nimekkään päävalmentajansa Felix Magahtin pellolle.

Hyypiän suojatit ovat sarjassa neljäntenä ennen viikonlopun pelejä.

Pelaa Wolfsburg-Leverkusen Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,35 – 3,50 – 2,08
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!