Skotlannin liigan Hibernianissa tätä nykä ammatikseen pelaava ja brittikentillä vuosikymmenen jo viihtynyt kulttihyökkääjä Shefki ”Sheriffi” Kuqi näkee ManU:n jatkavan lentoaan Valioliigan kärjessä.

– ManUn puolustus on vuotanut viime aikoina, mutta joukkue pystyy iskemään jatkuvasti lähes kolmea maalia pelissä, ja se tuo voittoja. Kolmen hyökkääjän taktiikka tuottaa tulosta myös Norwichia vastaan, ”Sheriffi” kertoi Unibetin tiedotteessa.

Hallitsevan mestarin Manchester Cityn viikonlopusta ei Kuqin mukaan tule helppoa. Vastustaja Aston Villa piti ManUa pinteessä viime viikolla.

– City puolestaan ottaa voittoja, vaikka peli ei täysin vakuuta. Edin Dzeko on mahtavassa vireessä. Cityn pitäisi voittaa, mutta jos Aston Villa pelaa yhtä hyvin kuin ManUa vastaan 45 minuuttia, ei tasapelikään ole mahdottomuus.

Liverpoolin peli asettuu vähitellen uomiinsa

Kuqi uskoo, että Liverpoolin hallinta johtaa vähitellen myös useampiin voittoihin.

– Brendan Rodgsersin Pool pelaa kuitenkin aika nuorella joukkueella, ja uuden pelityylin omaksuminen vie aikaa. Joukkue on jäänyt toistuvasti tasapeliin, ja Wigan haki tästä pelistä voiton keväällä. Mutta toivottavasti Rodgersin ryhmän kurssi kääntyy huomenna.

Häntäpään taistelussa Kuqi uskoo lontoolaisen Queens Park Rangersin pääsen voittokantaan.

– QPR:llä on kova paine voittaa pelejä. Joukkue on pelannut hyvin jo useamman ottelun, mutta pisteitä ei tule. Nyt uskon kuitenkin, että heikosti puolustava Southampton kaatuu, Kuqi povaa.