Ykkösessä toisella sijalle viime kaudella sijoittunut Seinäjoen Jalkapallokerho pyrkii valmistautumaan tulevaan kauteen paremmin kuin koskaan. Joukkueen virallinen tavoite on nousta liigaan kaudeksi 2015, mutta organisaation puolesta seura on jo nyt lähes liigatasoinen, kuten seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kertoi SuomiFutis-sivustolle aiemmin syksyllä (uutinen).

Joukkue on aloittanut ensi kauteen valmistautumisen harjoitusten merkeissä jo tällä viikolla. Mukana ovat jo lähes kaikki sopimuspelaajat paria poikkeusta lukuun ottamatta. Valmennusvastuun seuraavat kaksi kautta kantaa entinen maajoukkuemies, mm. Englannissa, Skotlannissa ja USA:ssa pelaajaurallaan ammattiaan harjoittanut Simo Valakari, jonka johdolla vaatimustaso nousee kaikessa tekemisessä.

– Siitä lähdetään, että tänä vuonna kaikki tehdään paremmin kuin ja pelaajat ovat paremmassa kunnossa kuin aiempina vuosina. Viime kaudella pystyin kartoittamaan koko joukkueen omat vahvuudet ja heikkoudet, ja fyysistä valmennusta pystytään suunnittelemaan näiden tulosten pohjalta, kuntopuolesta vastaava fysio Juha-Jaakko Ulvila kertoi seuran kotisivuilla.

– Joulukuussa rakennetaan peruskuntoa ja keskitytään voimaharjoituksiin. Olemme suunnitelleet kuntopuolen aika pitkälle valmiiksi yhdessä Valakarin ja aiemmin mm. HJK:n fyysisestä valmennuksesta vastanneen Jaakko Nevanlinnan kanssa.

SJK harjoittelee treeniohjelman mukaisesti joulukuussa ja ryhmään liittyy muutama testimieskin näytille. Talven ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 14. joulukuuta JJK:ta vastaan. Joukkue esiintyy talvella myös Jaron tammiturnauksessa sekä Seinäjoen IV KOMIA -turnauksessa helmikuussa.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!