Eilen Englannin omakätisesti neljällä maalilla tuhonnut ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic kuittailee maan medialle, joka on arvostellut miehen olevan köykäinen kovissa otteluissa.

Miehen tilastot saarelaisia vastaan maa- ja seurajoukkueissa eivät ennen eilistä peliä olleet mairittelevat, mikä on ollut osasyynä ruotsalaisen kehnoon maineeseen saarilla.

– Jos teet maalit heitä vastaan olet hyvä pelaaja, jos et, niin olet huono pelaaja, Goal.com siteerasi Zlatanin ottelun jälkeisiä kommentteja.

– Muistan, että Messistä tuli englantilaisten mielestä maailman paras pelaaja, kun hän teki maalin Mestarien liigan finaalissa ManUa vastaan. Ehkä nyt minä saan sen kunnian.

Zlatanin neljäs, ottelun lisäajalla syntynyt, maali jää historian kirjoihin yhtenä vaikuttavimmista. Mies laukoi maalin saksipotkulla 30 metristä maalin, kun Englannin maalivahti Joe Hart oli poissa veräjältä.

– Hän oli kaukana paikaltaan ja yritin saada vain sen maalia kohti. Olin maassa ja näin puolustajan liukuvan siihen. Halusin huutaa ”EI”, mutta pallo meni onneksi sisään.

– En tiedä, näenkö enää vastaavaa. Se oli kuin videopelistä, hämmästeli Ruotsin päävalmentaja Erik Hamrén maalia.

Katso tästä videoklippi maalista.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!