Valioliigaseura Arsenal on menettänyt viime vuosina tukun huipputähtiä. Joukkue ei ole voittanut mitään vuosiin ja viimeisen parin kauden aikana lähtijöiden listoilta löytyy tunnettuja nimiä – Cesc Fabregas, Robin Van Persie, Samir Nasri ja Alexander Song – , joiden jättämiä aukkoja ei ole pystytty paikkamaan.

Myös nykyisestä ryhmästä laitakiitäjä Theo Walcottin sopimus päättyy kuluvaan kauteen ja uutta kontrahtia ei ole näköpiirissä.

Joukkue taistelee kuitenkin yhä Valioliigassa hyvistä sijoituksista ja perinteinen tavoite saavuttaa Mestarien liigan paikka on yhä erittäin mahdollinen. Nyt seura haluaa antaa uuden signaalin kunnianhimostaan ja on Daily Mail -lehden mukaan solmimassa 20-vuotiaan englantilaistalismaaninsa Jack Wilsheren jatkosopimuksen.

Uuden kontrahdin ansiosta joukkueen oma kasvatti pysyy seuraavat viisi kautta Pohjois-Lontoossa. Sopimuksen virallinen julkistus tapahtunee ensi vuoden alussa.

Lehden mukaan Wilshere nousee seuransa parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon. Peruspalkka on sopimuksen alussa n. 80 000 puntaa viikossa. Mies palasi kentille lokakuussa yli vuoden mittaiselta loukkaantumistauolta ja miehen kunto kasvaa viikko viikolta.

Seurassa riittää siis uskoa miehen nousuun lähivuosina maansa ykköspelaajien joukkoon. Ennen pitkää loukkaantumisjaksoaan nuorukainen valtasi avauskokoonpanopaikan Arsenalista ja nousi myös Englannin maajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Arsenal kohtaa maanantaina Readingin Valioliigan ottalussa, missä sillä on hyvä paikka kiillottaa liigacupissa, jossa se hävisi nelossarjatason Bradfordille ykkösmiehistöllään, tahriintunutta kilpeään.