Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger on kovassa paineessa vahvistaa alkukaudella alisuorittanutta ryhmäänsä, mutta ranskalaisluotsi ei aio hätäillä hankintojen kanssa. Onko luvassa vuoden 2011 elokuun uusinta, jolloin Wenger hankki kerralla peräti viisi uutta kansainvälisen tason pelaajaa surkean alun jälkeen, vai hiljaiseloa; sitä ei ranskalaisen tapauksessa koskaan tiedä.

– Olemme markkinoilla, mutta vain jos löydämme pelaajia, jotka todella vahvistavat meitä, koska ryhmämme on hyvä. Jos löydämme poikkeuksellisen pelaajan, otamme hänet, Goal.com siteeraa Wengeriä.

Arsenalilla on vajausta varsinkin hyökkäysosastolla, minne Robin Van Persien lähtö kesällä teki aukon. Ykköskeskushyökkääjä Oliver Giroud on kelpo mies, mutta kirittäjät ovat vähissä. Yksi ratkaisu, minkä Wengerkin on kertonut olevan mahdollinen, on Thierry Henryn liittyminen seuraan lainasopimuksella viime kauden tapaan. Sopimus olisi avuksi akuuttiin ongelmaan, mutta ei pitkäaikainen ratkaisu.

Arsenal ei esiinny keskiviikkona pelattavalla perinteisellä Boxing Day -kierroksella, kun sen kotikamppailu West Hamia vastaan siirrettiin tammikuulle metrolakon uhan vuoksi. Muuten Valioliigassa on täysi ryminä päällä, kun muu Eurooppa sulattelee kinkkurasvoja elimistöissään.