Mestarien liigan taipaleellaan Barcelonankin kotonaan suoraviivaisella pelityylillä kaataneella Glasgow Celticilla on jatkopaikka huulilla.

Pelaa Celtic-Spartak Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,69 – 3,70 – 4,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Joukkue kohtaa kotistadionillaan lohkojumbon ja mahdollisuutensa jo Eurooppa-liigan paikkaankin menettäneen Moskovan Spartakin. Seitsemässä pisteessä Celticin kanssa oleva Benfica pelaa lohkovoiton jo varmistanutta Barcelonaa vastaan vieraskentällä samaan aikaan. Tasapisteissä portugalilaiset menevät jatkoon keskinäisten otteluiden niskalenkillään.

HJK:n Mestarien liigan karsinnoissa kaatanut skottiryhmä on noussut asiantuntijoiden arvioista huolimatta taistelemaan jatkopaikasta. Nyt oma peli pitää hoitaa ensin ja sitten katsoa miten toiset ovat pelanneet.

– Ennen lohkon avauspeliä kukaan ei antanut meille mahdollisuuksia jatkoonpääsyyn, mutta tässä me nyt olemme. Meillä on kohtalaiset mahdollisuudet päästä jatkoon, mutta Spartakilla on kunnia kyseessä ja he tulevat olemaan vaarallisia, Celtic-luotsi Neil Lennon kertoi UEFA.com:ssa.

– Voimme vain keskittyä omaan peliimme ja olla välittämättä toisen pelin tuloksesta. Haluan voittaa ottelun, mikä tarkoittaa sitä, että Benficankin pitää voittaa Barcelona, mikäli haluavat jatkoon. Jos kymmenellä pisteellä pääsemme jatkoon, on se fantastista.

Pelaa Celtic-Spartak Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,69 – 3,70 – 4,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!