Arvostettu espanjalainen urheilulehti Marca kertoi maanantaina, että Real Madridin seurajohdon ja päävalmentaja Jose Mourinhon välit ovat jäätävät, minkä seurauksena portugalilainen tulee jättämään seuran ensi kesänä (uutinen).

Pelaa Real Madrid-Ajax NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 5,00 – 9,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Lehden mukaan Real on kartoittanut jo seuraavia miehelle ja kaksi vaihtoehtoa on ylitse muiden – Paris Saint Germainia nykyään luotsaava italialainen Carlo Ancelotti (kuvassa) sekä Saksan maajoukkueluotsi Joachim Löw.

53-vuotiaalla Ancelottilla on ansioluettelossaan päävalmentajakokemusta myös Juventuksesta, AC Milanista ja Chelseasta ennen nykyistä komennustaan. Hän on saavuttanut valmentajana kaksi Mestarien liigan voittoa AC Milanin kanssa ja voittanut yhteensä kolme Italian liigamestaruutta. Hän voitti myös Englannin Valioliiga-mestaruuden Chelsean luotsina.

52-vuotiaan Löwin suurimmat meriitit ovat maajoukkueesta – hän toimi kakkosvalmentajana Jürgen Klinsmannin alaisuudessa vuodet 2004-206, minkä jälkeen hän otti vastuuvalmentajan paikan. Saksa saavutti miehen alaisuudessa EM-hopeaa vuonna 2008 ja MM-pronssia vuonna 2010.

Ennen maajoukkuepestejä hän valmensi mm. Vfb Stuttgartia, turkkilaista Fenerbachea sekä itävaltalaista Austria Wieniä.

Real on asettanut uudelle luotsille neljä ensisijaista vaatimusta. Hänen pitää pystyä hallitsemaan tähtiä vilisevää pelaajistoa, olla kokemusta jostain Euroopan kärkiliigoista ja Mestarien liigasta, olla osoittanut korkeaa paineensietokykyä ja pystyä toimimaan hyvin lehdistön kanssa.

Varsinkin viimeisessä kohdassa nykyinen luotsi Mourinho on epäonnistunut. Seuran operatiivinen johto tekee päävalmentajakartoituksen, mutta lopullisen päätöksen valinnasta tekee seuran presidentti Perez.

Tällä hetkellä Ancelottia pidetään Perezin ykkössuosikkina, mutta myös Löw on herättänyt espanjalaisissa kunniottuksen tavalla, millä hän on Saksan hyökkäävän peli-identitetiin muodostanut.

Pelaa Real Madrid-Ajax NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 5,00 – 9,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!