Arsenalin kompuroivat esiintymiset jatkuivat lauantaina, kun Swansea haki täyden pistepotin 2-0-voitolla Lontoosta. Tappio suisti top 4 -sijoituksiin tottuneen joukkueen liigan kymmenennelle sijalle.

Viime kausi alkoi Arsenalilta kehnosti ja päävalmentaja Arsene Wenger iski puntia tiskiin elokuun siirtoikkunan viimeisinä hetkinä ja hankki kertaheitolla viisi pelaaja paikkaamaan menetyksiä.

Ennen tätä kauttakin joukkueesta lähti kaksi kärkinimeä, kun Robin Van Persie ja Alexander Song vaihtoivat maisemaa. Paikkaajia tuli kolme – Santi Cazorla, Lukas Podolski ja Olivier Giroud – , mutta nämä eivät ole pystyneet samanlaiseen suoritustasoon kuin aiempien vuosien kollegat omilla pelipaikoillaan.

Wenger kertoi aiemmin viikolla, että joukkue tähyilee täydentävänsä joukkuetta kahdella pitkäaikaisella hankinnalla, jonka lisäksi seuralegenda Thierry Henry on liittymässä lainalle Pohjois-Amerikan MLS-sarjan tauon ajaksi eli pariksi kuukaudeksi.

Brittlehti Sunday Mirror kertoo, että Arsenalin ykköskohteena on Evertonin paidassa viikolla joukkuetta vastaan maalin tehnyt ja kenttää dominoinut belgialaispelaaja Marouane Fellaini. Mies on iskenyt kaudella jo kahdeksan maalia ja syöttänyt kolme.

Valtavasta afro-tukasta tunnetulla 25-vuotiaalla Fellainilla on sopimusta seuran kanssa jäljellä vielä neljä vuotta, mutta kauden alla hän vihjasi, että kausi Evertonissa saattaa jäädä viimeiseksi.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!