Entinen ammattilaisfutaaja Denilson pitää Real Madridin Cristiano Ronaldoa ylimielisenä. La Ligassa Real Betisin riveissä useamman vuoden pelannut brassi toivookin maailman parhaimman pelaajan palkinnon, Kultaisen pallon, menevän Barcelonan Lionel Messille.

Brasilian vuoden 2002 MM-kultajoukkueeseen kuulunut Denilson ajattelee, että Messi on portugalilaistähteä vaatimattomampi luonne.

– Cristianon on tultava alas maan pinnalle. Yhtenä päivänä kuulin, kun häneltä kysyttiin, kenellä hän antaisi parhaan pelaajan palkinnon, ja hän ehdotti itseään. Messiltä kysyttiin sama kysymys, jolloin hän ehdotti joukkuekaveriaan Andres Iniestaa. Tämä osoittaa, kuinka vaatimaton Messi on, Denilson sanoi La Xarxa Ràdiolle.

Jalkapallouran taakseen jättänyt Denilson ei säästele ylistyssanoja puhuessaan argentiinalaisesta ihmeestä:

– Messi on toiselta planeetalta, hän saa kaiken näyttämään helpolta. Kellään muulla pelaajalla ei ole mahdollisuutta voittaa Kultaista palloa. Cristiano on loistava pelaaja, mutta hänellä on työsarkaa Messiin.

– Valitsisin Messin ensin, Iniestan toiseksi ja Cristianon kolmanneksi äänestäessäni palkinnosta. Uskon Messin voittavan jälleen, Denilson uumoili.