Valioliigassa toisena oleva Manchester City pyrkii jatkamaan kärkiseura ManU:n johdon kaventamista. Lauantaina Cityn voittaessa Readingin ottelun lisäajalla syntyneellä Gareth Barryn (kuvassa) maalilla 1-0.

Sunnuntaina ManU jäi Swansean vieraana 1-1-tasapeliin ja kärkijoukkueiden ero on siten neljä pistettä Punaisten paholaisten eduksi.

Perinteisellä Tapaninpäivän Boxing Day -kierroksella Englannissa pelataan ottelua vaille täysi kierros. City matkustaa Pohjois-Englantiin Sunderlandin vieraaksi ja ManU isännöi toista pohjoisenglantilaista Newcastlea.

Kärkijoukkueiden vastustajat ovat alemmassa keskikastissa vain muutama piste putoamisrajan yläpuolella, mutta pääsevät otteluihin voitot allaan – Newcastle kaatoi QPR:n ja Sunderland Southamptonin viime lauantaina.

Chelsea pyrkii eroon takaa-ajajistaan

Itälontoolaiset nousi sunnuntaina 8-0-murskavoitolla Aston Villasta takaisin sarjan kolmanneksi. Rafel Benitezin suojatit johtavat takana tulevaa neljän joukkueen ryhmää kahden pisteen erolla ja se on pelannut ottelun muita vähemmän.

Chelsea pyrkii irtautumaan joukosta, mutta ohjelmassa keskiviikkona on hankala vierasottelu Norwichissa, missä kymmenentenä olevat isännät ovat syksyn aikana kaataneet jo Arsenalin ja ManU:n. Joukkueiden aiempi kohtaaminen Lontoossa lokakuussa päättyi Chelsean 4-1-voittoon.

Katso tästä päivän otteluohjelma.