Liverpoolin konkaripuolustaja, joukkueen oma kasvatti Jamie Carragher kertoo harkitsevansa uransa päättämistä kuluvan kauden jälkeen. 34-vuotias keskuspuolustaja liittyi seuraan koulupoikana ja on esiintynyt seuran paidassa yli 700 ottelussa.

Pelaaja on tällä kaudella pudonnut uuden päävalmentajan Brendan Rodgersin alaisuudessa varamiehen rooliin, kun nuoremmat Martin Skrtel ja Daniel Agger ovat ykköskeskuspuolustajapari. Garragherin sopimus päättyy kuluvan kauteen ja hän tietää, että uutta sopimustarjousta ei välttämättä tule.

– On mahdollista, että urani loppuu kuluvan kauden jälkeen. Tämä on sopimukseni päätösvuosi ja seura ei ole tarjonnut jatkoa, liverpoolilainen kertoi Daily Express – lehdelle.

– Olen asiasta avoimin mielin, mutta en halua jatkaa, jos haittaisin joukkuetta ollessani kentällä. En tosiaankaan roikkuisi mukana vain rahan vuoksi. En myöskään aio lähteä muualle. Se on Liverpool tai ei mitään.

Liverpool otti lauantaina maukkaan 4-0-voiton Fulhamista ja nousi iskuetäisyydelle europaikoista. Carragher pääsi kentälle vaihdosta 83. minuutilla. Joukkue kohtaa Tapaninpäivän Boxin Day -kierroksella Stoken vieraissa.