Italialainen Gazzetta Dello Sport kertoo viikonlopun numerossaan, että Interissä tyytymätön hollantilaispelaaja Wesley Sneijder olisi siirtymässä tammikuussa Liverpooliin 10 miljoonan euron siirtosummalla.

Sneijderilla on seuransa kanssa sopimus vuoteen 2015, mutta seura on pyrkinyt saamaan miehen allekirjoittamaan uuden neljän vuoden sopimuksen kaksi miljoonaa nykyistä alemmalla palkalla, joka on osana seuran palkkapolitiikan järkeistämistä. Pelaaja ei ole suostunut vaateisiin. Mies tienaa nykyisellä sopimuksella noin kuusi miljoonaa euroa kaudesta.

Interistä on kerrottu, että mikäli pelaaja ei uutta sopimusta hyväksy laitetaan hänet todennäköisesti lihoiksi jo tammikuussa. Mies on ollut sivussa kokoonpanosta lähes koko syksyn, mikä joukkueen valmentajan mukaan johtuu puhtaasti pelillisistä syistä, mutta jokainen voi vetää asiasta omat johtopäätöksensä.

Liverpoolin alkukausi on ollut kehno ja laadukas hyökkäävä keskikenttäpelaaja toisi tarvittavaa leveyttä joukkueen arsenaaliin. Kansainvälinen siirtoikkuna on auki tammikuun ajan. 10 miljoonan pulittaminen 28-vuotiaasta hollantilaisesta olisi loistavaa kaupauntekoa. Pelaajan kintereillä on kerrottu olevan myös Tottenham.