Espanjalainen urheilulehti Marca kertoo kotisivuillaan, että Real Madridin päävalmentajan Jose Mourinhon ja seuran presidentin Florentino Pérezin välit olisivat tulehtuneet lopullisesti. Espanjan liigamestaruus on käytännössä menetetty, koska Real on peräti 11 pistettä kärkijoukkuetta FC Barcelonaa perässä ja Mestarien liigan voittokaan ei pelastaisi portugalilaisluotsin päänahkaa.

Perezin kerrotaan yksityisesti arvostelleen miestä sekä valmentajana että persoonana. Nyt osapuolet haluavat vain päättää nykyisen kauden niin hyvin kuin pystyvät ja Mourinho neuvottelee lähdöstään kauden päätteeksi.

Välien rikkoutumisen syynä kerrotaan olevan Mourinhon tyytymättömyys seurajohdolta saamaan tukeen. Hän kokee, että seuran pitäisi olla hänen takanaan aktiivisesti, kun hän on tukkanuottasilla mm. median ja Espanjan jalkapalloliiton sekä UEFA:n kanssa.

Nyt liigamestaruuden menettäminen vain kolmen kuukauden jälkeen on ollut viimeinen naula Perezin tyytymättömyyden arkkuun, mikä espanjalaisraporttien mukaan johtaa portugalilaisen lähtöön seurasta kauden päätyttyä. Vaikka julkisuudessa pelaajat ovat osoittaneet valmentajalle tukensa, on Mourinho menettänyt arvovaltansa myös pukukopissa, kertoo Marca.

Mikäli kaksi Mestarien liigaa voittanut valmentaja tosiaan lähtee, on hänen kysyntänsä seurajoukkuemarkkinoilla joka tapauksessa erittäin kova. Huhut ovat vieneet miestä mm. Paris Saint Germainiin, ManU:un, Manchester Cityyn ja takaisin Chelseaan.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!