Manchester Cityn päävalmentajan Roberto Mancini hiukset harmaantuivat entisestään maanmiehensä Mario Balotellin vuoksi.

Pelaa Newcastle-Man. City Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,15 – 4,00 – 1,64
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Italialaishyökkääjä pelasi avauksessa sunnuntaisessa derby-ottelussa ManU:a vastaan, mutta otettiin vaihtoon jo 52. minuutilla vaisujen esitystensä jälkeen. Mancini selitteli ottelun jälkeen, miksi valitsi Balotellin kärkeen työteliään Carlos Tevezin sijasta.

– Ottelun jälkeen on helppo sanoa, että ratkaisu oli väärä. Uskoin, että Mario voisi aiheuttaa ongelmia heille. Hän on nuori ja nopea – niin ajattelin ennen peliä, Mancini kertoi ottelun päätyttyä Sky Sportsille.

– Rakastan Mariota, mutta hänelle olisi tärkeää keskittyä työhönsä. Hänellä on kaikki ominaisuudet hyviin esityksiin, mutta hän ei voi jatkaa siihen mihin jäi tänään. Haluamme häneltä enemmän.

22-vuotias ongelmahyökkääjä esiintyi mallikkaasti kesän EM-kisoissa, missä Italia eteni finaaliin asti. Valioliiga-kausi on mennyt heikosti ja miestä ei tunnu kiinnostavan ammattimainen ote pelaamiseen tai harjoittelemiseen.

– Jos sinulla on pelaaja, jolla on sellaiset ominaisuudet kuin Mariolla, voi vain ihmetellä, miksi hän heittää kaiken ulos ikkunasta. Olen nähnyt taitavia pelaajia, jotka eivät lopulta saavuttaneet mitään. En halua Marion olevan yksi heistä.

(Kuva: Getty Image / All OVer Press)

Pelaa Newcastle-Man. City Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 5,15 – 4,00 – 1,64
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!