Perparim Hetemaj’n edustaman Chievo Veronan piristyminen Italian Serie A:ssa jatkui sunnuntaina, kun joukkue kaatoi toisen putoamistaistelussa mukana olevan Genoan 4-2-maalein vieraskentällä.

Yhtä vaille kaikki sarjaottelut pelannut suomalainen sai uuden roolin joukkueessa, kun hänet oli nostettu keskikentän kolmikosta asteen ylöspäin kenttäryhmityksessä. Hän sai vastuuta täyden ottelun verran ja hankki joukkueelleen rangaistuspotkun, jonka iski sisään hattutempun ottelussa tehnyt Alberto Paloschi.

– Tä­mä oli en­sim­mäi­nen ker­ta, kun pe­la­sin Ita­lias­sa täl­lä pai­kal­la. Yleen­sä olen ol­lut alem­pa­na kes­ki­ken­täl­lä, oi­keal­la tai va­sem­mal­la. Jos­kus nuor­ten maa­jouk­kuees­sa pe­la­sin kymp­pi­paik­kaa ja AEK Atee­nas­sa pe­la­sin myös pa­ri mat­sia sillä paikalla, Hetemaj kertoi Helsingin Sanomille.

Chievon alkukausi on ollut vaikea, mutta Hetemaj pistää osan heikoista suorituksista otteluohjelman piikkiin. Joukkue on kohdannut lähes kaikki kärkijoukkueet vieraskentillä jo nyt.

– O­lem­me pe­lan­neet pal­jon iso­ja jen­ge­jä vas­taan, on ol­lut Ju­vea, Mi­la­nia, Na­po­lia, ei­kä Ca­ta­nia ja Pa­ler­mo­kaan ole help­po­ja vie­rais­sa.

Chievo on 15 kierroksen jälkeen sarjassa sijalla 15 ja on kerännyt 15 pistettä. Sarjasta kolme huonointa putoaa Serie B:hen ja eroa putoajan paikkaan on nyt kolme pistettä. Joukkueen pelit jatkuvat ensi viikonloppuna vieraskentällä pisteen edellä olevaa Cagliaria vastaan.