Sami Hyypiän luotsaaman Leverkusenin hyvä lento Saksan liigassa katkesi sunnuntaina 2-3-vierastappioon Hannoveria vastaan. Samalla joukkueen neljän ottelun voittoputki katkesi.

Vieraiden kohtaloksi koitui puolustajien virheet, joista Hannoverin hyökkääjä Szabolcs Huszti rankaisi kahden rankkarimaalin muodossa.

Leverkusen aloitti ottelun mahtavasti, kun Gonzalo Castro vei joukkueen johtoon toisella peliminuutilla. 20. minuutilla Huszti iski ensimmäisensä ja 57. minuutilla Mame Diouf vei isännät 2-1-johtoon.

Leverkusenin tehotykki Stefan Kiessling tasoitti vielä, mutta 69. minuutilla Huszti iski toisen rankkarin sisään Leverkusenin rikkeen jälkeen.

Leverkusen on yhä sarjassa toisena, mutta on jäänyt jo 11 pistettä kärkijoukkueesta Bayern Münchenistä, joka näyttää jo karkaavan omille teilleen joulutaukoon mennessä.

Hyypiän suojattien perässä kolmeen pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavilla paikoilla ovat Borussia Dortmund ja Eintracht Frankfurt.

Ring kulutti jälleen vaihtopenkkiä, Pukin Schalke konttaa

Keskikenttäpelaaja Alexander Ring istui totutusti koko ottelun vaihtopenkillä, kun hänen joukkueensa Borussia Mönchengladbach voitti Mainzin 2-0. Ring pääsi viikolla kentälle Eurooppa-liigan merkityksettömässä ottelussa ja pelasi täydet minuutit, mutta Bundesliigassa edelliset minuutit ovat syyskuun lopulta.

Teemu Pukki pääsi lauantaina vaihdosta kentälle, mutta ei pystynyt auttamaan joukkueettaan Schalkea, joka kaatui maalein 1-3 VfB Stuttgartille. Schalke on viidestä edellisestä ottelusta saanut vain kaksi pistettä ja päävalmentaja Huub Stevensin asema joukkueen peräsimessä on jo vaakalaudalla (uutinen). Joukkue on sarjassa viidentenä.