Schalke kohtaa tiistai-iltana klo 20.00 Saksan cupin ottelussa toisen liigaseuran Mainzin. Schalke lähtee otteluun keskellä turbulenssia, kun päävalmentaja Huub Stevens sai lähteä kuuden voitottoman ottelun jälkeen, joista neljä oli tappioita. Schalke ehti valahtaa toiselta sijalta sarjan seitsemänneksi putken aikana.

Pelaa Schalke-Mainz Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,64 – 3,85 – 4,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Stevensin tilalle väliaikaiseksi vastuuvalmentajaksi on nostettu seuran nuorisojoukkueesta Jens Keller, joka tietää sarjassa yhden sijan yläpuolella olevan Mainzin olevan hankala vastus. Schalke voitti keskinäisen kohtaamisen liigassa 3-0 lokakuussa, mutta Mainz on voittanut kuusi viimeisestä kymmenestä ottelustaan.

– Tämä ei ole ideaali hetki pelata. Meillä on ollut vain pari harjoitussessiota ennen ottelua, joten en pysty vaikuttamaan pelifilosofiaan ollenkaan. Työni onkin enemmän psykologinen ja minun pitää rohkaista pelaajia, Keller kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Huolimatta kaikesta laadukkuudesta, mitä joukkueellamme on, tämä toimii vain, jos puhallamme yhteen hiileen. Perustus pitää ensin olla kunnossa, ennen kuin sen päälle voidaan rakentaa.

Schalken suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on viime aikoina päässyt pelaamaan lähes jokaisessa joukkueensa ottelussa, pääasiassa toki vaihtomiehen roolissa. Kahdessa edellisessä cupin ottelussa Pukki on ollut avauksessa.