Schalken suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on ylistänyt entistä seuratoveriaan, Real Madridissa kaiken voittanutta espanjalaiskärki Raulia.

Viime kaudella kaksikko pelasi yhdessä Gelsenkirchenissä. Tutustuminen kävi helposti, sillä Pukki hallitsee espanjan kielen Sevillassa viettämiensä vuosien seurauksena.

– Se oli unelmaa minulle. Hän on erinomaista seuraa ja loistava ammattilainen. Minulla oli mahdollisuus läheiseen suhteeseen hänen kanssaan, koska osaan puhua espanjan kieltä, Pukki sanoo pelaajatalli You First Sportsin verkkosivuilla.

Raul pelaa nykyisin qatarilaisen Al Saddin riveissä. Schalke on lähdössä bundesliigatauolla Qatariin, joten kaksikko ehtii mahdollisesti tapaamaan toisensa:

– Tammikuussa pelaamme Qatarissa turnausta, joten saa nähdä, voimmeko tavata, Pukki miettii.

”Täysillä jokaiseen peliin”

Schalken pelit ovat menneet heikosti Bundesliigassa viime kierroksilla. Joukkue on valahtanut sijalle seitsemän sarjataulukossa.

Schalkella on edessään kova savotta, mikäli joukkue haluaa päästä mukaan europeleihin myös ensi kaudeksi.

– Schalke ei voi hylätä mitään kilpailua, meidän on mentävä täysillä jokaiseen peliin. Nyt näyttää siltä, että meillä on vähemmän onnea liigassa, mutta kilpailu on pitkä ja olen luottavainen, että lopussa olemme korkeammalla, Pukki pohtii.

Pukki on saanut vaihtelevasti vastuuta hyökkäyspäässä. Kilpailu kovassa bundesliigajoukkueessa on armotonta.

– Olen tietoinen, että pelaan maailmanluokan pelaajien kanssa ja jokaisella paikalla on paljon kilpailua. Tavoitteeni on voittaa paikka (joukkueesta).

– Olen aina valmis auttamaan joukkuetta, oli paikkani mikä hyvänsä, Pukki vakuuttelee.