Veikkausliigaseurat TPS ja FC Inter kiistelevät Veritas-stadionin vuokramaksuista. TPS:ltä on toistaiseksi evätty mahdollisuus siirtyä pelaamaan Paavo Nurmen -yleisurheilustadionille, koska se ei täytä liigalisenssin vaatimuksia ja kaupunki ei ole valmis panostamaan tällä hetkellä sen kehittämiseen.

TPS on vuokralla Veritas Stadionilla, jonka omistaa Inter-pomo Stefan Håkans. TPS:n mukaan Interin perimä vuokra ei ole kohtuullinen, minkä lisäksi se menettää oheistuloja, koska ei saa itse järjestää ottelutapahtuman muita palveluja stadionilla.

Nyt Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell kertoi Aamuset-lehden lähtevänsä mukaan sovittelijaksi hintaneuvotteluhin.

- Yritämme keskustella asiasta seurojen puheenjohtajien kanssa ennen kuin teemme ratkaisun koskien TPS:n anomusta pelata Paavo Nurmen stadionilla, joka on ensisijaisesti yleisurheilun käyttöön tarkoitettu, Randell kertoo.

Jos TPS saa Turun kaupungilta luvan pelata Paavo Nurmen stadionilla, on sen mahdollista saada liigalisenssikomitealta siirtymisaikaa puutteiden hoitamiselle. Kynnyskysymykset ovat liigan kapea kenttä ja sekä asianmukaisen valaistuksen puuttuminen.

Turkulaisjoukkueet pelasivat viime kauden alussa otteluita Paavo Nurmella poikkeusluvan turvin, kun Veritas oli remontissa.

Lue Aamuset-lehden artikkeli kokonaisuudessaan tästä