Useat brittilehdet ovat alkuviikosta huhuilleet, että Arsenal olisi kiinnostunut epäsuosiossa ManU:ssa olevasta Nanista.

Pelaa Bradford-Arsenal Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,75 – 5,00 – 1,34
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

26-vuotias portugalilainen on pudonnut täysin Sir Alex Fergusonin luottomiesten joukosta, kun hän taannoin otti valmentajan kanssa yhteen kesken Chelseaa vastaan pelatun liigaottelun aikana (uutinen).

Mies oli aiemmin kaudella kahinoinnut harjoituksissa nuorten joukkueen Davide Petruccinkanssa, joka harjoitteli ykkösjoukkueen mukana, kertoo Daily Mail -lehti.

Nani ei ollut mukana viikonlopun 3-2-derbyvoitossa Citystä virallisesti loukkaantumisen vuoksi, mutta ei ole muutenkaan pelannut sitten marraskuun alun. Hänen on pelannut seitsemässä liigapelissä, joista neljä kertaa avauksessa saldolla yksi maali ja yksi syöttö.

Portugalilainen on parhaimmillaan todella hyvä yksi-vastaan-yksi -pelaaja, mutta kurinalaisuudessa on puutteita. Arsenal kaipailee kokeneita vahvistuksia, jotta se voi nousta Valioliigassa neljän parhaan joukkoon, mikä oikeuttaisi paikkaan ensi kauden Mestarien liigassa.

ManU ei juurikaan myy pelaajiaan kilpailijoille, mutta tällä hetkellä Arsenal ei ole heidän suora kilpailija enää mestaruudesta ja Robin Van Persien siirtyminen toiseen suuntaan on saattanut avata siirtoyhteydet joukkueiden välillä.

Pelaa Bradford-Arsenal Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,75 – 5,00 – 1,34
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!