Arsenal hävisi paikalliskilpailija Chelsealle sunnuntaina Valioliiga-ottelussa 1-2-lukemin. Joukkue päästi isännät ottelun alussa jo kahden maalin karkumatkalle ja vaikka toinen puoliaika oli mallikkaampi ei kiri riittänyt pisteisiin.

Pohjoislontoolaisten päävalmentaja Arsene Wenger on jo hieman huolissaan joukkueen mahdollisuuksista saada Mestarien liiga -paikka ensi vuodeksi. Valioliigan neljä parasta pääsee tähän seurajoukkueiden ykkösturnaukseen.

– Meillä on laadukkaita pelaaja ja loistava henki, mutta aloimme pelata vasta 0-2-tilanteessa. Nouseminen siitä on hankalaa isoissa otteluissa ja tämä huolestuttaa minua tällä hetkellä, Soccerway-sivusto siteeraa ranskalaismanageria.

– Olemme hävinneet nyt kaksi isoa ottelua viikon sisään ja se on erittäin vahingollista meille. Annoimme liikaa tilaa Chelsealle, emmekä pystyneet käyttämään omia paikkojamme hyväksemme. Emme voi enää hukata pisteitä, jos haluamme neljän sakkiin.

Arsenal on tällä hetkellä kuudentena sarjassa seitsemän pistettä neljäntenä olevasta Tottenhamista, joka on toki pelannut ottelun enemmän.

Arsenal kohtaa liigan rästiottelussa West Hamin keskiviikkona ja viikonloppuna se jatkaa pelejään Englannin cupin 4. kierroksella kakkostason Brightonia vastaan, joka kaatoi edellisellä kierroksella Newcastlen.