Arsenal on avannut uudestaan neuvotteluyhteyden joukkueen kauden parhaan maalintekijän Theo Walcottin, 23, edustajien kanssa, jotta pelaaja saadaan pidettyä lontoolaisseuran palveluksessa. Englantilaisen sopimus päättyy kuluvaan kauteen ja hän voi vaihtaa maisemaa kesällä ilman siirtokorvausta, mikäli jatkosopimusta ei synny.

Arsenal on tiettävästi tarjonnut pelaajalle 75 000 punnan viikkoa palkkaa, minkä päälle pelaaja saisi suorituksiinsa perustuvia bonuksia. Pelaajan palkkavaatimus on kuitenkin ollu noin 90 000 puntaa viikossa, mikä on jäädyttänyt neuvottelut. Nyt seura on viimein taipumassa vaatimuksiin miehen viimeaikaisten esitysten toimiessa neuvottelujen vauhdittajana.

Walcott on päässyt pelaamaan viime ottelut mielipaikkallaan hyökkäyksen keskustassa ja oli ottelun paras pelaaja viime viikonlopun Newcastle-voitossa, missä huippunopea kärki teki kolme maalia ja syötti kaksi Arsenalin voittaessa 7-3.

Sky Sportsin mukaan pelaajan ja seuran edustajat neuvottelevat asiasta keskiviikkona ja kertoo yhteisymmärryksen olevan erittäin lähellä.