Queens Park Rangersiin marraskuun lopulla manageriksi tullut Harry Redknapp pelaa psykologista peliä ennen keskiviikkoillan ottelua Chelseaa vastaan vähättelemällä vastustajan managerien roolia miljoonamiehistön peräsimessä.

– Sinun pitää olla täysi idiootti, jos epäonnistut Chelseassa, missä pelaajat mm. Frank Lampardin, Eden Hazardin ja Juan Matan kaltaisia pelaajia, englantilaisluotsi kommentoi BBC Sportille.

Rafael Benitez liittyi joukkueeseen, jonka pelaajat voittivat Mestarien liigan. Aika hyvä mahdollisuus menestyä, eikö vain?

QPR on Valioliigan jumbona ja Redknappilla on kova työ joukkueensa kanssa, jos he aikovat säilyä Valioliigassa. Manageri on ehtinyt haukkua pelaajansa laiskoiksi ja ylipalkatuiksi. Mies toivoo pystyvänsä tammikuun siirtoikkunan aikana saamaan vahvistusta joukkueeseen, mutta korjailee jo hieman aiempia lausuntoja pelaajistostaan.

– Pestini alussa tuntui, että jokainen pyrki syyttämään muita surkeasta alusta. Mutta suurin osa pelaajista ovat olleet hyviä ja työskennelleet kovasti. Me tarvitsemme ehkä vielä hieman laatua (siirtomarkkinoilta), mikä kääntäisi taistelun eduksemme.