Huuhkajat nappasi King´s Cupin avauspelissään voiton kaatamalla turnausisäntä Thaimaan maalein 3-1.

Ensimmäisellä jaksolla maalinteosta vastasivat suomalaiset. 5. peliminuutilla maalinteossa onnistui HJK:n puolustaja Mikko Sumusalo. Kahdeksan minuuttia tästä Sumusalon seuratoveri, kärkimies Mikael Forssell heilutti maaliverkkoa.

Thaimaan ainokainen syntyi 68. minuutilla Narubadin Weewatnodomin lapikkaasta. Suomi onnistui myös toisella puoliajalla. Sinivalkoisten kolmannesta osumasta vastasi 87. minuutilla toistamiseen osunut Forssell, joka ampui rangaistusalueen rajalta komeasti kääntölaukauksella yläkulmaan.

Tolppien välissä torjunut 19-vuotias Jesse Joronen onnistui debyytissään hyvin ja pelasi varmasti. Isäntien maalille hän ei voinut mitään.

Suomi kohtaa turnauksen finaaliottelussa lauantaina Ruotsin, joka kaatoi Pohjois-Korean rangaistuspotkukisan jälkeen.