FC Inter julkisti viime viikolla talven ensimmäisen vahvistuksen, kun joukkue kaappasi riveihinsä JJK:ssa edelliset kaudet pelanneen Tamas Gruborovicsin (uutinen). 28-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut viime kaudet koko sarjan parhaimmistoa ja Turussa miehen liittyminen seuraan on otettu ilolla vastaan.

– Hän tulee olemaan joukkueelle erittäin hyödyllinen ja on ollut pelätty vastustaja aiempina kausina, Inter-maalivahti Magnus Bahne kertoo seuran videohaastattelussa.

Kaksinumeroiset maalilukemat kolmella edellisellä kaudella liigassa ampunut unkarilainen on jo näyttänyt osaamistaan uuden seuransa harjoituksissa.

– Siten mieheen olen ehtinyt tutustua, että muutaman maalin olen joutunut päästämään, mihin ei ole ollut saumaa. Hänellä on hyvä laukaus, mikä on maalivahdin painajainen. Hoitaa todennäköisesti erikoistilanteitakin ensi kaudella.

Inter menetti viime kauden päätteeksi ykkösmiehensä Mika Ojalan Ruotsiin. Lähtökuopissa ovat myös keskikenttäpelaaja Joni Kauko ja puolustaja Joni Aho, joiden sopimukset seuran kanssa loppuivat viime kauteen. Miehet hakevat pelipaikkaa ulkomailta, mutta harjoittelevat yhä joukkueen kanssa.