Jyväskylän JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen vastasi joukkueen kotisivuilla tiistaina kannattajien kysymyksiin ja esille nousi mm. joukkueen kotikentän Harjun stadionin kehittäminen sekä joukkueen kehnot talviharjoitteluolosuhteet.

Vesalaisen mukaan Harjun kehittämistä jatketaan liigalisenssin vaatimuksten mukaan. Viime vuosina sinne on saatu valot sekä kuppi-istuimet ja lisää on luvassa ensi kesäksi.

– Tänä vuonna tulee tulostaulu ja uusi pääkatsomo on kaupungin hankelistoilla. Tullee lähivuosina koska liigalisenssi sitä vaatii (4000 katettua paikkaa), Vesalainen kertoi JJK:n kotisivuilla.

Aikaansaava JJK-pomo sivusi talviharjoitteluasiaa SuomiFutis-haastattelussa viime viikonloppuna. Joukkueen oli tarkoitus pelata liigacupin kotipelit Lahden Mukkulan hallissa, mutta hallia ei ole saatu vielä edes pystyyn. Nyt ottelut pelataan joko Tampereella tai Seinäjoella. Vesalaisen mukaan Jyväskylän seudulle on suunnitteilla vaatimukset täyttävä jalkapallohalli.

– Asia on vireillä koska Palloliiton valmennuskeskus sekä HUMU (Huippu-urheilun muutostyöryhmä) pitävät Jyväskylää tärkeänä osana valmennusta ja KIHUn (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus) sijainti auttaa meitä – aikataulua ei osaa kukaan sanoa tarkkaan tässä taloustilanteessa.

Lue lisää Vesalaisen mietteitä SuomiFutis-sivustolle antamastaan haastattelusta, joka julkaistiin viime lauantaina (linkki).