Lauri Dalla Valle pääsi maalin makuun Fulhamin reservijoukkueen ottelussa Sunderlandia vastaan maanantaina. Ottelu päättyi 2-2-lukemiin.

– Meidän olisi pitänyt voittaa ottelu. Pidimme palloa ja meillä oli hyviä tilanteita, joten tulos oli pettymys, päävalmentaja Kit Symons kertoi Fulhamin kotisivuilla.

– Lauri teki meidän 1-1-tasoituksen. (Laitapelaaja) Ryan Williams ohitti maalivahdin ja tuli kaadetuksi. Lauri ampui rangaistuspotkun sisään.

Suomalainen oli mukana myös 2-1-maalissa.

– Lauri seurasi vastustajan taaksepäin syöttöä ja pallo ajautui (keskikenttäpelaajalle) Tom Doneganille, joka ampui sen sisään puolustajan pään kautta. En tiedä tarkalleen, kuinka se meni maaliin, mutta toivottavasti se merkitään Tomille.

Dalla Valle palasi Fulhamin alle 21-vuotiaiden ryhmään lainalta kuun alkupuolella. Mies pelasi kaksi edellistä kuukautta Englannin kolmossarjatason Crewe Alexandrassa, missä hän teki viisi maalia kymmeneen sarjapeliin.

Lainasopimusta ei uusittu, koska seura halusi antaa omille sopimuspelaajilleen mahdollisuuden esittää osaamistaan. Pieni takaportti suomalaisen paluulle jätettiin, mutta mitään ei ole toistaiseksi seurasta kuulunut.