Manchester City on valmis luopumaan ongelmahyökkääjä Mario Balotellista, kertoo brittiläinen Daily Mail -lehti.

Lehden mukaan manageri Roberto Mancini on yksityisesti myöntänyt, ettei hän pysty muuttamaan itsepäistä kärkimiestä. Seura ei halua sanoa julkisesti Italian maajoukkuehyökkääjän olevan myynnissä, koska City pelkää 22-vuotiaan pelaajan arvon laskevan entisestään.

Balotellin kausi on mennyt penkin alle. Hän on onnistunut viimeistelemään liigapeleissä ainoastaan yhden täysosuman. Ongelmia on riittänyt myös kentän ulkopuolella.

Torstain harjoituksissa mies otti yhteen managerinsa kanssa ja osapuolet jouduttiin erottamaan väkisin toisistaan (lue lisää tästä).

Italialaisluotsi vähätteli perjantaina välikohtausta ja vakuutti kaksikon välien olevan kunnossa.

– Mikään ei ole muuttunut Marion ja minun välillä. Annan hänelle 100 mahdollisuutta, kunhan näen hänen halunsa kehittyä ja työskentelevän lujaa tämän jalkapalloseuran eteen, Mancini sanoi lehdistötilaisuudessa soccerway.com-sivuston mukaan.

Daily Mail -lehden mukaan City on kuitenkin valmis puhumaan minkä tahansa seuran kanssa, jos tarjous halutaan tehdä. AC Milan on tiettävästi pelaajasta kiinnostunut, mutta manchesterilaiset haluavat myydä, ei lainata.