Entinen A-maajoukkuepelaaja ja pitkäaikainen FC Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo on nimetty Mixu Paatelaisen johtamaan Huuhkajien valmennusryhmään, kertoo Palloliitto tiedotteessaan. Lehkosuo aloittaa uudessa tehtävässään A-maajoukkueen parissa heti. Hän jatkaa maajoukkuetehtävien ohella myös FC Hongan päävalmentajan tehtävissä.

Vastikään 42 vuotta täyttänyt Lehkosuo muistetaan omalta pelaajauraltaan ennen kaikkea HJK:n riveistä, jossa hän voitti kaksi Suomen mestaruutta ja neljästi Liigacupin. Lehkosuo kuului myös ikimuistoiseen HJK:n Mestarien Liiga -joukkueeseen.

Hän toimi myös tienraivaajana suomalaispelaajille Italian pääsarjaan pelaten kaudella 1998-99 Serie A:n AS Perugiassa. Veikkausliigassa Lehkosuo pelasi kaikkiaan 190 ottelua ja A-maajoukkueessa hän urallaan esiintyi 17 kertaa.

Lehkosuo päätti aktiiviuransa ennenaikaisesti vammojen vuoksi vuonna 2002. Kesällä 2005 hän nousi FC Hongan päävalmentajaksi ja nosti espoolaisseuran seuraavaksi kaudeksi Veikkausliigaan, jossa Honka on pelannut Lehkosuon komennossa siitä lähtien. Honka on Lehkosuon päävalmentajakaudella voittanut Liigacupin kahdesti ja sijoittunut kahdesti Veikkausliigassa hopealle.