MYPA aloittaa Liigacupinsa tiistaina vieraspelillä IFK Mariehamnia vastaan Ahvenanmaalla. Joukkue lämmitteli viime perjantaina Myyrmäki-hallissa PK-35 Vantaata vastaan.

Ykkösen kärkikastiin ensi kaudeksi povattu isäntäjoukkue oli parempi 2-1-lukemin. MYPA:n kavennusmaalin iski Xhevdet Gela pilkulta toisella puoliajalla. Kouvolalaiset lähtevät kuitenkin nälkäisenä ja luottavaisena ensimmäiseen tosikoitokseen ja Liigacupista halutaan hyvät tulos vuoden alkua lämmittämään.

– Fiilis on joukkueen sisällä kohdallaan. Nyt ei enää ole luvassa kahden kentällisen vaihtorumbaa, joten pystytään keskittymään paremmin pelillisiin asioihin ja hakemaan jo sitä omaa tulevan kauden identiteettiä, Korkeakunnas kertoo MYPA:n kotisivuilla.

MYPAlla on mukana Ahvenanmaalla kaksi testimiestä – jo PK-35:a vastaan mukana ollut Jonathan Okafor sekä uutena miehenä Bamboula Plaisir.

– Molemmat ovat kookkaita ja vauhdikkaita laitahyökkääjiä, juuri sellaisia joita on kaivattukin. Plaisir on hieman teknisempi, kun taas Okafor on suoraviivaisempi kaveri.

MYPA:lta on poissa varmuudella loukkaantumisesta vielä toipumassa oleva Tuomas Aho, Yannick Salmon (flunssa), Riku Heinonen (selkä) sekä puolustusvoimien palveluksessa olevat Nosh A Lody ja Patrick O’Shaughnessy.