PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo vakuuttaa, ettei seura ole ottanut yhteyttä Cristiano Ronaldoon, mutta sanoo tulevaisuudessa kaiken olevan mahdollista. Leonardo ei myöskään usko, että Jose Mourinho vaihtaisi maisemaa.

Ronaldo ilmaisi syksyllä olevan seurassa ”ammatillisesti tyytymätön”, ja tuosta asti siirtohuhut ovat velloneet miehen ympärillä. Portugalilaistähteen on yhdistetty useampi seura, vaikka maalitykin kontrahti ulottuu vuoteen 2015 asti.

PSG:n puheenjohtaja Nasser al-Khelaifi on aiemmin vakuuttanut, ettei seura ole Real Madridin kaksikon perässä. Pariisilaisseuran pomo ei kuitenkaan ole suoraan sulkenut ovia kaksikon edestä (lue lisää tästä).

Leonardo on nyt samoilla linjoilla:

– PSG:stä on tullut seura, missä mikä tahansa on mahdollista. Ronaldo on pitkä sopimus Real Madridin kanssa ja seuraa ei jätetä noin vaan. Ei ole olemassa mitään erityistä, emme ole olleet yhteyksissä, Leonardo totesi ranskalaislehti L’Équipe´n haastattelussa.

– Mutta nyt, kun puhutaan hänenlaisensa pelaajan siirrosta, on olemassa vain neljästä viiteen seuraa, joihin hän voisi mennä ja PSG on yksi niistä, Leonardo jatkoi.

Leonardo ei usko Mourinhon lähtöön

PSG:n peräsimessä oleva Carlo Ancelotti on ajoittain korvattu siirtohuhuissa Jose Mourinholla, mutta Leonardo ei näe tätä mahdollisena yhtälönä.

– En näe, että Mourinho lähtisi Real Madridista, Leonardo heitti ja kehui perään portugalilaisluotsin pärjänneen vaativassa tehtävässä hyvin.

PSG on hankkinut riveihinsä huippunimiä ja noussut nopeasti uudeksi voimaksi Euroopassa. Ranskalaisseura on yhdistetty monesti maailman ykkösnimeen.

Entinen huippupelaaja ottikin myös kantaa siihen, voisiko Lionel Messi tehdä sopimuksen PSG:n kanssa.

– Hän ei koskaan lähde Barcelonasta.