Puolan pääsarjaseura Lech Poznanin kiikarissa oleva Kasper Hämäläinen tähyilee suurempiin liigoihin pelaajan agentin mukaan.

Djurgårdenin keskikenttämiehellä on vuosi jäljellä sopimustaan ruotsalaisseuran kanssa, mutta tämä ei ole puolalaisia hillinnyt.

– Kiinnostusta on ollut jo jonkin aikaa. He ovat seuranneet häntä jo pidemmän aikaa, ja tätä on jatkunut koko syksyn. Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu. Mutta en halua kommentoida, olemmeko tavanneet seuran edustajia, Hämäläisen agentti Patrick Mörk sanoi fotbolldirekt.se-sivustolle.

Hämäläinen myöntää vierailleensa puolalaisseurassa Sportbladet-lehdessä sivuston mukaan, mutta sen enempää hän ei kiinnostuksestaan ole tihkunut.

Hämäläisen agentin mukaan Lech Poznan on kovatasoinen seura, mutta Puolan liigan tasosta hän ei ole aivan yhtä vakuuttunut:

– Kyseessä on erittäin hyvä seura, joka voitti kaksi vuotta sitten Manchester Cityn ja Juventuksen Eurooppa-liigassa. Heillä on fantastinen stadion, ja seura on monella tapaa erittäin mielenkiintoinen. Kysymys kuitenkin on, kuinka hyvä on Puolan liiga? Mörk miettii.

”Puolan liiga sopisi Kasperille hyvin”

Mörk muistuttaa Hämäläisen täyttävän seuraavana kesänä 27 vuotta, joten seuraavan siirron merkitys korostuu.

Hämäläisen entinen seurakaveri Djurgårdenistä, Kebba Ceesay, siirtyi seuraan elokuussa ja osaa suositella suomalaiselle muuttoa Puolaan.

– Mielestäni liiga on parempi kuin Allsvenskan. Tämä on pelaavampi liiga, ja palloa yritetään pitää enempi maassa. Uskon, että tämä sopisi Kasperille hyvin. Hänellä on kapasiteettia ja pelaavamassa liigassa, kuten Puolassa, hän voisi saada paljon irti, Ceesay sanoo fotbolldirekt.se-sivuston haastattelussa.