Real Madridin päävalmentajan Jose Mourinhon maine joukkueen kannattajien silmissä on kehno. Osoitus siitä tuli sunnuntaisessa 4-3-voittoon päättyneessä Sociedad-ottelussa, kun ottelun alla kuuluttajan lukiessa miehen nimeä kotiyleisö reagoi siihen vihellyksellä.

Syynä reaktioon on eritoten miehen pelaajavalinnat – joukkueen ikonin, yli vuosikymmenen ykkösvahtina olleen Iker Casillasin penkittäminen. Casillas sai puolestaan valtaisat aplodit, kun hänen nimensä kuulutettiin muiden vaihtopelaajien joukossa.

– En välitä yleisön viheltämistä, kunhan ne kannattavat kotijoukkuetta ottelun aikana, Goal.com siteerasi portugalilaista.

– Kerroin ottelun alla (maalissa aloittaneelle) Antonio Adanille, että vihellykset eivät kohdistu häneen vaan minuun. Mutta mielestäni tämä osoittaa myös kunnioituksen puutetta häntä kohtaan. Hän on joukkueen oma kasvatti ja ollut 16 vuotta seurassa. Minuun kohdistuvat ongelmat peilautuvat myös häneen.

Lopulta Casillas pääsikin tositoimiin nopeammin kuin uskoikaan, kun Adan kaatoi vastustajan hyökkääjän pilkun arvoisesti ja lensi suihkuun jo kuudennella peliminuutilla. Kotiyleisö osoitti jälleen suosikillensa ylistystä tämän saapuessa kentälle.

– Se oli rangaistuspotku, mutta ei punainen kortti. Puolustaja antoi huonon syötön, mutta Adankin teki virheen. Minusta tuntuu, että kyseenalaisissa tilanteissa tuomiot ovat aina meitä vastaan.