© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin siirtoa valmistellaan? – Tässä kuumin ehdokas uudeksi seuraksi!

Tammikuun siirtoikkuna on auki vielä muutaman päivän ajan ja yksi sen kuumimmista suomalaisnimistä on FC Schalken hyökkääjä Teemu Pukki.

Huuhkaja-kärjen agentti Gerrit Hartung ehti viime viikolla myöntää, että suojattinsa lainasiirrolla on 50% prosentin todennäköisyys. Nyt siirron mahdollisuus on kasvanut entisestään.

Hartungin kanssa yhteistyötä tekevä ex-futaaja Juha Reini ilmoitti Twitterin välityksellä lentävänsä tänään maanantaina Düsseldorfiin – mahdollisesti vaikuttamaan Pukin siirron valmisteluihin.

Keväällä maaleja putoamista vastaan?

SuomiFutis-sivusto kertoi viime perjantaina Saksan lähteisiin viitaten, että yksi kuumimmista ehdokkaista Pukin uudeksi seuraksi on Hannover. Tuoreet saamamme tiedot ovat nostaneet erään toisen bundesliigalaisen vieläkin varteenotettavammaksi vaihtoehdoksi.

TSG Hoffenheim valahti viikonloppuna sarjataulukon sijalle 17 eli suoran putoajan paikalle. Joukkue etsii kuumeisesti hyökkääjää, sillä paras kärkimies, espanjalainen Joselu, on ampunut kuluvalla kaudella vaivaiset neljä maalia.

Tiettävästi Pukki ja Mönchengladbachin belgialaiskärki Igor de Camargo ovat lähinnä pestiä. De Camargon kohdalla Gladbach on ilmoittanut myyvänsä pelaajan heti kun sopiva ostaja löytyy.

Pekka Franck