FC Inter ja TPS tasasivat pisteet maalein 1-1 Javentura-Areenalla pelatussa liigacupin ottelussa. TPS-luotsi Marko Rajamäki ei ollut tyytyväinen kamppailun tasoon.

Inter oli ottelussa pitkään kiinni voitossa, kun Guy Gnabouyoun latasi 63. minuutilla pallon voimalla vasempaan alakulmaan. TPS onnistui kuitenkin tasoittamaan kamppailun 90. minuutilla Dennis Okarun maalatessa perinteisellä kärkipotkulla.

Kumpikaan joukkue ei tarjonnut suuria elämyksiä pelikentällä. Tämän myönsi myös TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki.

– Tahmea futismatsi niin Interiltä kuin meiltä. Ei ollut sellaista sykettä kuin paikallispelissä pitäisi olla. Molemmat varmaan katsoi, ettei tule pahoja loukkaantumisia. Ei kamppailun mennä ihan samalla tavalla kuin sitten kesällä, Rajamäki totesi ottelun jälkeen SuomiFutis-sivustolle.

Rajamäki kaipasi intensiteettiä

Rajamäen mukaan TPS ei onnistunut tutussa pelisuunnitelmassaan. Hyökkäykset eivät lähteneet riittävän nopeasti kohti vastustajan maalia.

– Olisimme voineet liikuttaa palloa ja hyökätä nopeammin. Meiltä puuttui hyökkäyksessä tehot, emme olleet vaarallisia. Oli meillä kolme tai neljä paikkaa. Ne tulivat kuitenkin ennemmin Interin virheistä kuin meidän luoduista tilanteista.

Varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla kamppailun tempo oli todella alhainen.

– Olisin halunnut nähdä, että olisimme hyökänneet intensiivisemmin. Jos on paikka hyökätä eteenpäin, niin laita eteenpäin. Jos ei ole, pelaa sitten poikittain. Emme löytäneet paikkaa eteenpäin. Johtuisiko se palloa edellä olevien liikkeestä vai siitä, ettei syöttäjä uskaltanut ottaa riskiä? Rajamäki arvuutteli.

Jaakko Käyhkö, Turku
(Twitter:@JaakkoKayhko)