JJK pelaa Liigacupissa ensimmäisen kotiottelunsa FC Lahtea vastaan, olosuhteiden pakosta, Lahdessa. Joukkue on ottanut kolmesta ottelusta neljä pistettä tähän mennessä.

Jyväskylässä ryhmä harjoittelee standardia pienemmällä kentällä, joka tuo oman haasteensa kun siirrytään peleihin.

– Monet asiat, jotka pienemmällä kentällä toimivat, eivät enää toimikaan silloin, kun kenttä on isompi ja välimatkat pidempiä. Toisaalta taas isolla kentällä vastaavasti on enemmän tilaa – tilanteissa ei ole niin kiire, JJK-luotsi Kari Martonen kertoo seuran kotisivuilla.

– Ollaan saatu harjoituksiin nyt hyvä rytmi ja takana on myös kolme Liigacup-ottelua, joissa ollaan päästy testaamaan isolla kentällä niitä asioita, joihin harjoituskentällä on panostettu.

JJK-FC Lahti-ottelu alkaa Lahden kisapuistossa tiistaina klo 16.30. Ottelusta puuttuvat alle 21-vuotiaiden maajoukkueleirillä olevat Samu Nieminen ja Santeri Ahola. Janne Saksela ja Antto Hilska ovat vasta toipumassa vaivoistaan, eivätkö ole kokoonpanossa.

JJK:n seuraava kotiottelu, ensi perjantaina TPS:ää vastaan, pelataan puolestaan Seinäjoen Wallsport-hallissa ja kolmas ottelu, maaliskuun 6. päivä Interiä vastaan, Vehkalammella.

Lohko 3:n tilanne:

TPS           3  1  2  0  2- 1  5
FC Lahti      3  1  2  0  1- 0  5
JJK           3  1  1  1  3- 3  4
FC Inter      3  0  1  2  4- 5  1