Valioliigan kärkipään seuroihin kuuluvat Arsenal ja Tottenham kilvoittelevat ensi kesänä Aston Villassa vahvasti esiintyneen Christian Benteken palveluksista, kertoo Daily Mail.

22-vuotias kärkipelaaja on ollut surkean birminghamilaisseuran valopilkkuja tällä kaudella. Mies siirtyi seuraan kahdeksalla miljoonalla punnalla (n. 9,3 mil. euroa) belgialaisesta Genkista ja on onnistunut tekemään 15 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien.

Brittilehden mukaan myös Chelsea ja Manchester City on lähettänyt tarkkailijansa Aston Villan peleihin. Pelaajan edustaja pyörittelee spekulointeja agenttimaiseen tapaan.

– On normaalia, että jos pelaat hyvin, niin muut seurat kiinnostuvat. Christian näyttänyt pärjäävänsä Englannissa, joten miksi ei ottaa askelta uralla eteenpäin, pelaajan agentti Kismet Emis kertoi Daily Mailille.

– Mutta tällä hetkellä hän keskittyy vain ja ainoastaan pitämään Villan Valioliigassa.

Aston Villa on vain pisteen putoamisviivasta sijalla 17. Joukkue voitti viime viikonloppuna West Hamin 2-1-lukemin ja Benteke iski joukkueensa avausosuman. Benteke on iskenyt 44% joukkueensa Valioliiga-maaleista eli 11 kappaletta 25:stä.