Tottenhamin tähtipelaaja Gareth Bale oli avainroolissa torstaina, kun joukkue kaatoi ranskalaisen Lyonin Eurooppa-liigassa otteluparin ensimmäisessä osassa kotikentällään.

Walesilainen esiintyi vahvasti ja iski joukkueensa maalit molempien puoliaikojen loppuhetkillä upeilla vapaapotkuilla, kun Tottenham kirjautti 2-1-voittolukemat.

Pohjois-Lontoon paikalliskilpailijan Arsenalin manageri Arsene Wenger toppuuttelee mm. englantilaislehdistön puheita siitä, että Tottenham-tähti olisi noussut maailman ehdottomalle huipulle Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon rinnalle.

– Balella on potentiaalia kehittyä ja tulla sen tason pelaajaksi, joihin vertaatte häntä. Vertailut kuitenkin ovat ennenaikaisia, Sky Sports siteerasi ranskalaisen kommentteja Arsenalin lehdistötilaisuudesta.

– Mm. Messi on voittanut kaksi tai kolme Mestarien liigaa, monia mestaruuksia ja ampunut 95 maalia vuodessa – en vielä nostaisi Balea sille tasolle.

Wenger kertoo kuinka aikoinaan teki päätöksen Theo Walcottin ja Gareth Balen välillä, kun katsoi vahvistuksia silloisista Southampton-nuorukaisista.

– Tein valinnan heidän kahden välillä ja välillä harkitsimme molempien hankintaa. Saimme Walcottin ja olen erittäin iloinen, että valitsimme hänet.

– Jos kertoisin lukeman pelaajista, joita en hankkinut, mutta jotka jälkikäteen olisi ajateltuna olisi pitänyt hankkia, olisitte ihmeissänne. Mutta tilanne on sama jokaisella seuralle.

Wenger on aiemmin kertonut myös, että Arsenal oli Cristiano Ronaldon perässä ennen tämän ManU-siirtoa pelaajan ollessa 18-vuotias, mutta Arsenal piti pelaajasta pyydettyä siirtosummaa liian korkeana.